Tagliatelle met paddenstoelen uit Umbrië

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Veeg de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak de knoflook op laag vuur 2 minuten. Voeg de paddenstoelen toe en bak ze op hoog vuur al omscheppend bruin. Maal er een beetje chilipeper over, schenk de bouillon erbij en kook op middelhoog vuur 5 minuten. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en verdeel de tagliatelle over 4 warme diepe borden. Roer de peterselie door de paddenstoelen en verdeel ze over de tagliatelle. Druppel de truffelolie erover en maal er nog wat chilipeper over. Schaaf met een fijne (kaas) schaaf krullen Parmezaanse kaas boven de pasta. Serveer direct.

Tagliatelle met paddenstoelen uit Umbrië is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gemengde Salade Met Een Dressing Uit Umbrie
20-30 min -
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept