Pasta trottole met Italiaanse gehaktsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olie met de boter in een pan met dikke bodem. Bak hierin de ui goudbruin. Doe de wortels en de bleekselderij erbij en bak in 5 min. goudbruin. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Doe de pancetta erbij en bak nog 5 min. Schenk de wijn in de pan en laat het op middelhoog vuur 5 min. inkoken. Roer af en toe. Voeg de tomatenpuree en de tomatenblokjes toe en laat met de deksel op de pan op laag vuur 20 min. koken. Schep af en toe om. Doe er eventueel wat water bij als de saus te dik is. Breng de saus op smaak met peper en zout. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, houd bij het afgieten wat kookvocht apart. Meng de saus door de pasta, roer er zonodig wat van het achtergehouden kookvocht door. Verdeel de pasta over 4 borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

Pasta trottole met Italiaanse gehaktsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza met gehakt en artisjokken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met bonen gehaktsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept