Tagliatelle met artisjok en tijm

4
20 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de uiringen. Voeg de artisjokharten toe en bak ze 5 minuten mee. Schenk de wijn erbij en laat 2 minuten meekoken. Schep vervolgens de tagliatelle en de tijmblaadjes erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Schaaf de pecorino over het gerecht en serveer direct.

Tagliatelle met artisjok en tijm is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept