Reebiefstuk met spinaziestamppot

4
35 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en knolselderij en snijd in stukken. Kook ze 20 min. in water met zout.
  • 2 Wikkel ondertussen elke biefstuk in 1 ½ plakje serranoham en zet vast met een cocktailprikker. Bestrooi met peper. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur 3 min. aan elke kant. Laat op een bord onder aluminiumfolie 5 min. rusten.
  • 3 Giet de aardappelen en knolselderij af, voeg de crème fraîche en de rest van de olie toe en stamp tot een grove puree. Zet de pan op laag vuur en voeg de spinazie in delen toe. Roer telkens tot de spinazie is geslonken. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de stamppot over borden en serveer de biefstukken erbij.

Reebiefstuk met spinaziestamppot is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziestamppot met cervelaat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestamppot met gegrilde tartaartjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante zalmburgers met spinaziestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestamppot met ei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde reebiefstuk met spek en tijm
27 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reebiefstuk met kappertjes
0 min
Bekijk recept
Reebiefstuk met Hubertussaus
0 min
Bekijk recept
Reebiefstuk met champignons
0 min
Bekijk recept