Geleense goulash van Marc

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd het vlees in stukjes van ca. 2 cm. Dep het droog en bestrooi met peper en zout. Snijd de uien in ringen. Snijd de knoflook fijn. Snijd de tomaat in parten. Snijd de paprika's in stukken.
  • 2 Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees op hoog vuur in ca. 4 min. bruin. Voeg de ui toe aan het vlees en bak 4 min. mee. Voeg de knoflook, tomaat, paprika, sambal, paprikapoeder, tomatenpuree en het water toe. Breng op smaak met zout. Breng aan de kook en zet het vuur laag. Laat met de deksel op de pan op de kleinste kookpit 4 uur stoven. Schep af en toe om.
  • 3 Snijd de pompoen in dunne parten. Verwijder de zaden en de draderige binnenkant en leg de ongeschilde pompoen op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bestrooi met zout. Rooster de pompoen in ca. 25 min. gaar.
  • 4 Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de goulash met de rijst en de pompoen.

Geleense goulash van Marc is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Konijn Met Marc
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vurige Chilli
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cachat: Provencaalse Smeerkaas
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Verse Geitenkaas Met Honing
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept