1 Snijd de knoflook in plakjes. Meng de biefstukpuntjes met de azijn, knoflook en de kruidenmix en laat 15 min. marineren. Verhit ⅔ van de olie in een wok en ontdooi en verwarm de groente, in twee delen, ca. 5 min. op hoog vuur. Schep alle groente in de wok en voeg de tomatenblokjes toe. Stoof 5 min. op laag vuur en breng op smaak met peper.
2 Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Laat de biefstukpuntjes uitlekken in een vergiet en vang de marinade op. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de biefstukpuntjes in ca. 5 min. bruin. Schep ze met de marinade bij de groente in de wok en warm op hoog vuur nog even door. Verdeel de penne over borden en schep de groentesaus met de biefstuk erop.
Snelle stoofschotel is een recept van Albert Heijn