Tagliatelle met spinazie & knoflookcroutons

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 1 el olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg een hand spinazie toe en laat deze groente al omscheppend slinken. Herhaal dit tot alle spinazie geslonken is en het vocht verdampt.
  • 2 Voeg de hamblokjes en de kookroom toe en verwarm 3-4 min. op laag vuur. Snijd het brood in kleine blokjes. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak het brood goudbruin en krokant. Voeg de knoflook en naar smaak peper en zout toe en bak nog 1 min.
  • 3 Schep de tagliatelle door de spinazie. Breng op smaak met peper en zout en verdeel over 4 diepe borden. Verdeel de knoflook-croutons erover.

Tagliatelle met spinazie & knoflookcroutons is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wittebonenstoof met worst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met zelfgebakken knoflookcroutons en citroendressing
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makkelijke caesarsalade met tomaat
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met paddenstoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept