Gegrilde kalkoenfilet met olijven en broccoli

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in de schil 20 minuten. Giet de olie van de olijven en vang het op. Bestrooi de kalkoenfilets met zout en peper en bestrijk ze dun met de opgevangen olie. Snijd de aardappelen in vieren. Verhit de rest van de olie in de wok, bak hierin de aardappelen, de ui en de paprika onder af en toe omscheppen ca. 10 minuten, de aardappelen zijn dan gaar. Voeg de laatste minuut de tenen knoflook uit het bakje olijven toe. Snijd de olijven (de helft van het bakje) fijn. Kook de broccoli in ruim kokend water 6 minuten. Verhit de grillpan voor, leg de gemarineerde kalkoenfiletlapjes erin en rooster ze aan beide kanten bruin en nét gaar in 3-4 minuten per kant. Schep na het keren de fijngesneden olijven erop. Serveer de kalkoenfilets met de gebakken aardappelen en de broccoli.

Gegrilde kalkoenfilet met olijven en broccoli is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept