Kerriekip met rijst en cashewnoten

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in plakjes en de ui grof. Maak de paprika schoon en snijd in blokjes. Bereid de marinademix met de olie volgens de aanwijzingen op de verpakking en schep de plakjes kipfilet hierin om.
  • 2 Roerbak de plakjes kip zonder extra olie in de wok goudbruin en al bijna gaar. Voeg de ui en de paprika toe en roerbak 4 min. Voeg, volgens de aanwijzingen op de verpakking, het water en de sausmix toe, voeg de tuinerwten met worteltjes toe.
  • 3 Verwarm het gerecht al roerend tot het kookt. Warm het nog ca. 3 min. door, zodat de tuinerwten en worteltjes gaar zijn. Schep de rijst op borden en schep de kip kerrie madras erbij. Strooi de cashewnoten erover.

Kerriekip met rijst en cashewnoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Kerriekip met gemarineerde ui
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriekip met oosterse wokgroenten en noedels
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kerriekip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriekip in kokosmelk
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept