Gevulde filetlapjes met munt en limoen

4
35 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd een inkeping aan de zijkant van de varkensfiletlapjes zodat een soort envelopje ontstaat. Pers 1/2 limoen uit. Pureer de knoflook, de munt, de mosterd, 1 el olie, het limoensap en peper en zout tot een gladde pasta. Vul het vlees met de pasta. Prik vast met een prikker.
  • 2 Verhit de rest van de olie in een braadpan. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het op middelhoog vuur rondom bruin. Laat het vlees op laag vuur in ca. 12 min. gaar worden.
  • 3 Neem het vlees uit de pan en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie. Snijd de rest van de limoen in partjes. Snijd het vlees in plakken en verdeel over 4 borden. Garneer met de limoen. Lekker met aardappelkerstboompjes met spinazie (diepvries) en haricots verts.

Gevulde filetlapjes met munt en limoen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept