Tagliatelle met biefstukreepjes en broccoli

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de broccoli in weinig water met zout in 4-5 min. beetgaar.
  • 2 Snijd de biefstuk in plakjes. Dep droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstuk op hoog vuur in 2 min. bruin. Draai het vuur lager en voeg de kookroom toe. Verwarm nog 1 min. op laag vuur. Breng op smaak met het basilicum, peper en zout.
  • 3 Verdeel de tagliatelle en de biefstukreepjes over 4 diepe borden en bestrooi met de spekreepjes. Serveer met de broccoli.

Tagliatelle met biefstukreepjes en broccoli is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept