1 Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af met koud water en laat uitlekken. Halveer de komkommer in de lengte, verwijder de zaadjes met een theelepel en snijd de helften in plakjes. Verhit 1 eetlepel olie in een wok en bak de helft van de komkommer en de helft van de paprika 3 minuten op hoog vuur. Schep de groenten uit de wok, verhit 1 eetlepel olie en bak de andere helft op dezelfde manier. Verhit opnieuw 1 eetlepel olie in de wok, bak de helft van het vlees op hoog vuur in 2 minuten rondom gaar en schep uit de wok. Verhit de laatste eetlepel olie, bak de rest van het vlees 2 minuten en schep uit de wok. Bak de currypasta 2 minuten op laag vuur in de wok. Voeg het vlees en de kokosmelk toe en laat 1 minuut zachtjes koken. Roer de mie, de komkommer ende paprika erdoor en laat warm worden. Voeg de koriander, het limoensap en de vissaus toe en breng op smaak peper en zout. Garneer met de bosui.
Romige rode curry met varkensreepjes is een recept van Albert Heijn