Visschotel met yoghurt en sinaasappel

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de bevroren aardappelpuree in de ovenschaal. Fruit de ui in de olie, schep de helft uit de pan. Schep de wokgroente in de pan en roerbak 5 minuten, schep er op het laatst 1 eetlepel kerriepoeder door. Verdeel dit over de puree.
  • 2 Leg de kabeljauwfilets op de groente en maal er wat peper en zout over. Verdeel de rest van de uienringen met de plakken sinaasappel over de vis. Strooi de rest van het kerriepoeder erover en lepel de yoghurt erover. Zet de schaal 30 minuten in de oven.
  • 3 Serveer de ovenschotel op 4 borden.

Visschotel met yoghurt en sinaasappel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept