Broodschotel andijvie-ham-kaas

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • 2 Snijd de ham in reepjes, de ui in ringen en de tomaten in plakken. Doe met de andijvie in een ruime kom, meng de olie en kruiden erdoor en verdeel over de ovenschaal.
  • 3 Snijd het stokbrood in plakjes van 1½ cm breed en steek die dakpansgewijs tussen de andijvie. Bestrooi met de kaas en bak in ca. 25 min. in het midden van de oven goudbruin.

Broodschotel andijvie-ham-kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Italiaanse broodschotel met champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodschotel met appel
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Broodschotel met broccoli en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodschotel met zuurkool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept