1 Verhit 3 el olie in een braadpan en bak de kipfilets in 10 min. rondom bruin. Neem ze uit de pan. Voeg aan het bakvet de mosterd, de dragon en 150 ml water toe. Breng al roerend aan de kook. Leg de kipfilets terug, dek af en stoof de kip op het laagste vuur gaar in 15 min. Keer af en toe.
2 Verhit in een wok of koekenpan de rest van de olie en bak de aardappelschijfjes in 8-10 min. goudbruin en gaar. Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de sperziebonen in 6 min. beetgaar. Giet af.
3 Snijd de courgette in de lengte in plakken en snijd deze in repen (even lang als de sperziebonen). Schep ze bij de aardappelschijfjes en roerbak voorzichtig nog 2-3 min. Voeg de sperziebonen toe en maal er peper naar smaak over. Verdeel de aardappelen met groente en de kipfilets over 4 borden en schep er dragonsaus over.
Kip met dragonsaus en aardappelschijfjes is een recept van Albert Heijn