Varkensfiletlapjes met mozzarella en basilicum

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster in een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
  • 2 Snijd met een scherp mes de varkensfiletlapjes open, zoals een pitabroodje. Bestrooi het vlees aan beide kanten met peper en zout.
  • 3 Snijd de mozzarella in 4 ongeveer gelijke plakken en leg 'in' de filetlapjes. Stop de basilicum aan beide kanten tussen het vlees en de mozzarella. Maak het filetlapje dicht met de cocktailprikkers. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak het vlees op middelhoog vuur aan. Zet het vuur lager en bak het vlees in 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Bestrooi met de pijnboompitten en zwarte peper. Lekker met gebakken spinazie en krieltjes.

Varkensfiletlapjes met mozzarella en basilicum is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletrolletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde filetlapjes met munt en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept