Braadworst met champignon-dillesaus

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in de koekenpan of oven. Verhit de olie in een koekenpan en bak de braadworsten in 12-14 min. bruin en gaar. Kook de bloemkool in 8 min. beetgaar.
  • 2 Neem het vlees uit de pan en houd warm onder een deksel of aluminiumfolie. Fruit de ui 1 min. in het bakvet. Voeg de champignons toe en bak 2-3 min. Schenk de kookroom erbij. Voeg de dille toe en verwarm de saus nog 1-2 min. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Leg de braadworsten op 4 borden en schep er de champignon-dillesaus over. Leg er de aardappelpartjes bij en serveer met de bloemkoolroosjes.

Braadworst met champignon-dillesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in dillesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde schol met dillesaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept