Wortelstamppot met vegetarische schnitzels

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aardappelen in stukken en kook met de winterpeen in 20 min. in water met zout gaar. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak de schnitzels in 4 min. aan beide kanten krokant en gaar.
  • 2 Giet de aardappelen en winterpeen af, maar vang het kookvocht op.
  • 3 Stamp met de pureestamper de aardappelen en winterpeen met 2 el olie en voldoende kookvocht tot een smeuïge stamppot. Roer de bosui erdoor en voeg peper en zout naar smaak toe.
  • 4 Verdeel de wortelstamppot over 4 borden en leg de schnitzels erbij.

Wortelstamppot met vegetarische schnitzels is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige wortelstamppot met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelstamppot met Griekse burgers
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelstamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelstamppot en snelle runderstoof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept