Kabeljauwburger met andijvie-tomaatstamp

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aardappelen in vieren en kook ze gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de kabeljauwburgers in de olie aan beide kanten goudbruin en gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Neem ze uit de pan en dek ze af met aluminiumfolie, zodat ze warm blijven. Fruit de uien goudbruin in de olie waarin de kabeljauwburgers zijn gebakken. Voeg de tomatenblokjes en de knoflook toe, breng het vocht aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Giet de aardappelen af en stamp ze grof. Schep de andijvie op de puree, schep het uien-tomaatmengsel erop en schep alles luchtig om. Serveer de kabeljauwburger erbij.

Kabeljauwburger met andijvie-tomaatstamp is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Kabeljauwburger met mosterdmayonaise
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwburger met mangochutney
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwburger met zuurkool
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwburger met citroenboontjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept