Krokante kipschnitzels met tomaten-paprikarijst

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper 1 ui, snijd de andere in dunne halve ringen. Bereid de kipschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit de uisnippers en de paprika in de olie. Voeg de tomatenblokjes toe en breng het geheel aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Schep het mengsel bij de gare rijst. Meng de ijsbergsla met de rest van de ui en de balsamicodressing. Serveer de kipschnitzels met de tomaten-paprikarijst en de ijsbergsla.

Krokante kipschnitzels met tomaten-paprikarijst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikarijst met shoarmavlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikarijst met Catalaanse braadworst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Burrito's met paprikarijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikarijst met kipspiesjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept