Crunchy appel-notentaart

8
20 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg het deeg op de bakplaat. Schil 2 appels, rasp ze grof en meng ze met 1/2 tl citroensap. Verdeel de geraspte appel gelijkmatig over het deeg.
  • 2 Schil de andere appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appelparten in dunne plakjes. Vermeng ze met de rest van het citroensap.
  • 3 Leg de appelpartjes van buiten naar binnen overlappend op elkaar op de geraspte appel. Roer de suiker en kaneel door elkaar en bestrooi de taart met de suiker.
  • 4 Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak de taart in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
  • 5 Roer in een steelpannetje op laag vuur de marmelade met 1 el water los. Strijk de marmelade met een kwastje over de nog warme taart. Strooi de pecannoten erover en laat de taart afkoelen.

Crunchy appel-notentaart is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept
Appel notentaart
105 min
Bekijk recept
Intense notentaart
35 min Gebak
Bekijk recept
Notenschuimtaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept

New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crunchy kipfilet
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Crunchy geitenkaaslollipops
45 min- Snack
Bekijk recept
Crunchy koekreep
20 min-
Bekijk recept