Paasbrood

20
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Zeef het cakemeel met het bakpoeder en een 1/2 tl zout boven een kom. Roer de rozijnen, bigarreaus, citroenschil en suiker erdoor. Maak een kuiltje in het midden en schenk hier het ei en de karnemelk in. Kneed dit met de mixer met kneedhaken door elkaar.
  • 2 Neem het deeg uit de kom en kneed het met de handen, die eerst met bloem zijn bestrooid, nog een minuut door. Druk het deeg in de ingevette vorm.
  • 3 Bak het brood in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Laat het brood op een taartrooster afkoelen. Pak het brood in folie en bewaar het tot gebruik.

Paasbrood is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paasbrood met noten
100 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Wentelteefjes van paasbrood met oma's appeltaartijs
20 min-
Bekijk recept
Paasbrood krans
65 min
Bekijk recept
Stap-voor-stap afbreekpaasbrood
45 min
Bekijk recept

Paasbrood met noten
100 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Wentelteefjes van paasbrood met oma's appeltaartijs
20 min-
Bekijk recept
Paasbrood krans
65 min
Bekijk recept
Stap-voor-stap afbreekpaasbrood
45 min
Bekijk recept