2 Schil de koolrabi’s en snijd ze elk in 6 gelijke plakjes. Kook de koolrabi 7 min. in water met zout. Giet af en laat afkoelen.
3 Hak de walnoten grof. Brokkel de geitenkaas boven een kom en meng met de boter, rozemarijn en walnoten. Breng op smaak met peper en zout. Verwijder het klokhuis van de appels met de appelboor en snijd de appels in 10 dunne plakken.
4 Leg de 4 grootste plakken koolrabi op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met peper en zout en verdeel er 1 flinke eetlepel van het geitenkaasmengsel over. Dek elke plak koolrabi af met 2 plakken appel en leg hierop weer 1 plak koolrabi, peper en zout en geitenkaas. Vervolg met 2 plakken appel, 1 plak koolrabi, peper en zout, geitenkaas en 1 plak appel. Bestrooi met de basterdsuiker en bak in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
5 Garneer met wat verse rozemarijn. Bon appétit!
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel is een recept van Albert Heijn