Wraps met kerriekip

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snijd in stukken van 1½ cm en kook in water met zout in ca. 15 min. gaar.
  • 2 Snijd de kip in stukjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip op hoog vuur in ca. 3 min. goudbruin. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Voeg het kerriepoeder en de knoflook toe en roerbak 1 min. Voeg de ui toe, bak 2 min. mee en voeg de bevroren sperziebonen toe. Roerbak nog ca. 6 min. tot de sperziebonen gaar zijn. Roerbak nog ca. 6 min. tot de sperziebonen gaar zijn. Voeg tenslotte de aardappelen toe. Breng op smaak met peper en zout en eventueel wat extra kerriepoeder.
  • 3 Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Verdeel ze over borden. Serveer met de kip, aardappelen en sperziebonen.

Wraps met kerriekip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriekip met gemarineerde ui
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriekip met oosterse wokgroenten en noedels
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kerriekip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriekip met rijst en cashewnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept