Hartige poffertjes met knolselderij

4
35 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook in weinig water met zout in 15 min. de knolselderij- en aardappelblokjes gaar. Giet af en stamp ze fijn met de pureestamper. Roer het ei door de puree. Voeg het bakmeel, peper en zout toe en roer tot een gladde massa. Verhit een kwart van de boter in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en schep er 8 flinke el puree in. Druk de bergjes puree een beetje plat. Bak ze 2 min. per kant op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Herhaal tot de puree op is. Houd de poffertjes warm onder een deksel op een warm bord.

Hartige poffertjes met knolselderij is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept