- zeef de bloem, het bakpoeder en het zout in een kom en maak een kuiltje in het midden - klop 1 ei los, voeg het samen met het water toe en kneed alles tot een soepel deeg - verdeel het deeg in tweeen (dek beide helften af met folie als de vulling gemaakt wordt) - meng het varkensgehakt met de garnalen, een paar druppels sesamolie en de sojasaus - snipper de halve ui heel fijn en voeg het toe aan gehaktmengsel - bestuif een werkblad met bloem - rol 1 helft van het deeg zo dun mogelijk tot een vierkante plak van 25 bij 25 cm en daarna in 9 vierkantjes - rol elk vierkantje weer uit tot een lapje van ongeveer 10 bij 10 cm - klop 1 ei los - schep met een theelepel een bergje van de vulling midden op elk deeglapje - smeer de hoeken van het deeg in met wat losgeklopt ei, vouw de tegenoverliggende hoeken van het deeg over de vulling naar elkaar toe en plak ze in het midden aan elkaar - druk de randjes even tegen elkaar met de vingers - giet de bouillon in de wok en breng het aan de kook - zet de hittebrom laag en laat telkens een paar Wan Tan′s 5 minuten koken
Wan Tan Met Varkensvlees is een recept van Smulweb.nl