Kipfilet met penne, bloemkool en tomaten

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de kipfilets overlangs en leg ze in de ovenschaal. Verdeel de cherrytomaten eromheen. Klop de olie met de knoflook en het citroensap tot een sausje, voeg naar smaak peper en zout toe en schenk dit over de kipfilets. Wentel de kipfilets hierin om. Schuif de schaal op een rooster in het midden van de oven en bak de kipfilets gaar in 20 min. Keer ze na 10 min. Kook ondertussen de penne samen met de bloemkoolroosjes in ruim kokend water met wat zout in 12 min. beetgaar. Verdeel de kipfilets over de 4 borden. Giet de penne en bloemkool af en schep het door de tomaten en het braadvocht van de kip. Serveer de penne met de groenten bij de kipfilets.

Kipfilet met penne, bloemkool en tomaten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept