Saucijsjes met koolraap in paprikasaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de worstjes in een pan met koud water en breng het water aan de kook. Neem, zodra het water kookt, de worstjes uit de pan en dep ze droog met keukenpapier. Kook de koolraap in het kookwater van de worstjes zacht en gaar in ca. 20 min. Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit 1/3 van de boter en braad hierin de worstjes rondom bruin en gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 5 min. voor het einde van de braadtijd de ui toe. Bereid de roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer de paprika erdoor.
  • 3 Stamp de aardappelen met de rest van de boter en de melk tot een puree. Breng op smaak met peper en zout. Giet de koolraap af en schep de paprika-bieslooksaus erbij. Serveer de koolraap met de aardappelpuree en de worstjes.

Saucijsjes met koolraap in paprikasaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Saucijsjes met groentemacedoine
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Kalkoenfricandeau met saucijsjes-tijmvulling
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept