MonChoutaart van Jacolien

8
20 min
Gebak
3 sterren op basis van 26 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de boter en de jam in een steelpan en roer door elkaar. Verkruimel de biscuit in de keukenmachine of doe in een plastic zak (niet dichtmaken) en ver­kruimel met een deegroller. Meng de biscuit met het boter-jammengsel. Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm en druk goed aan met een lepel. Laat minstens 20 min. afkoelen in de koelkast.
  • 2 Klop ondertussen met een mixer de roomkaas met de basterdsuiker luchtig. Klop vervolgens de slagroom met de vanillesuiker en de slagroomversteviger en meng door de roomkaas. Verdeel het mengsel over de taartbodem.
  • 3 Snijd de bananen in plakjes en verdeel die over het roomkaasmengsel. Verdeel ten slotte de vlaaivulling erover. Laat de taart minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.

MonChoutaart van Jacolien is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Monchoutaart met roomboter
145 min- Nagerecht
Bekijk recept
Mini monchoutaart
30 min + 3 uur wachten -
Bekijk recept
Monchoutaart met appel en kaneel
30 min Gebak
Bekijk recept
Aardbei-MonChoutaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept