1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de aardappelen en snijd in plakjes. Breng een laagje water aan de kook en kook de aardappelplakjes 10 min.
2 Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes. Snijd de aubergine in blokjes en snijd de courgette in reepjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de helft van de ui met de paprika, aubergine en courgette in 3 min.
3 Vet de ovenschaal in met olie en schep het groentemengsel er in. Doe het gehakt en de rest van de ui in de wok en roerbak het gehakt in 3 min. rul. Breng de gehakt op smaak met peper en zout en verdeel over de groenten.
4 Giet de aardappelschijfjes af en leg ze dakpansgewijs op het gehakt. Schenk de Aardappel Anders room bieslook in een kom, schenk het water in de lege sauspot en schud krachting. Roer door de saus. Verdeel de saus over de aardappelen. Bak de schotel ca. 40 min. in de oven.
Aardappel-groenteschotel is een recept van Albert Heijn