Vlees-en-vispotje

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de chipolataworstjes in stukken van 3 cm. Verhit de olie in een braadpan en bak de worstjes in 4 min. bruin.
  • 2 Bak de ui en de paprika 1 min. mee. Bak de tomatenpuree 30 sec. mee en schenk de bouillon erbij.
  • 3 Draai het vuur laag en schep de linzen erdoor.
  • 4 Leg de zalm in de pan. Stoof het geheel met de deksel op de pan 5 min. of tot de zalm vanbinnen rosé is; voeg eventueel een extra scheutje bouillon toe.
  • 5 Breng op smaak met peper en zout. Schep het gerecht in diepe borden.

Vlees-en-vispotje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vispotje met witte wijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispotje met groenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispotje met frites
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeeuws vispotje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept