Spruitjesstamppot met geitenkaas en olijven

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Kook de spruitjes de laatste 10 min. mee. Giet af, maar laat een laagje water van 5 mm achter in de pan. Doe de aardappelen en spruitjes terug in de pan. Voeg de olie, knoflook en geitenkaas toe en stamp met de pureestamper tot een grove puree. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Schep de peterselie en de olijven erdoor en verdeel de stamppot over 4 borden.

Spruitjesstamppot met geitenkaas en olijven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Spruitjesstamppot met gerookte kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met shoarma en knoflooksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met walnoten, lijnzaad en biefstuk
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met gember
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept