Spaghetti met gehakt en knoflookolijven

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het gehakt in 5 min. rul en bruin. Rooster ondertussen in een koekenpan zonder olie of boter de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Voeg de tomatensaus toe aan het gehakt en verwarm op laag vuur 15 min.
  • 2 Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Snijd het basilicum in reepjes.
  • 4 Giet de pasta af en schep het door de saus. Voeg de helft van het basilicum toe. Bestrooi de spaghetti met de olijven, pijnboompitten, de rest van het basilicum en de geraspte jonge kaas.

Spaghetti met gehakt en knoflookolijven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tofu-macaronischotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle gazpacho met stokbrood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept