Bloemkool met mosterdvinaigrette

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de bloemkool in water met wat zout in 5 min. beetgaar. Laat uitlekken. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Meng de mosterd in een schaal met de sjalot en de azijn. Klop er 4 el olie door. Breng de vinaigrette op smaak met peper en zout. Voeg de bloemkool toe en meng goed.
  • 3 Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de filetlapjes 3 min. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Serveer de bloemkool met de rijst en de filetlapjes.

Bloemkool met mosterdvinaigrette is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Haricots verts met mosterdvinaigrette
30 min-
Bekijk recept
Baby-artisjokken met paté
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Prei met feta en mosterdvinaigrette
Bekijk recept
Krokante geitenkaas met appel, peer en mosterd-honingvinaigrette
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept