1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de vis 6 min. Verdeel in kleine stukjes en bak op laag vuur nog 1-2 min. droog. Voeg peper en zout naar smaak toe.
2 Verhit in een andere koekenpan 1 el olie en fruit de ui 1 min. Voeg de tomaten toe en druk ze klein. Laat 6 min. inkoken tot een dikke saus. Voeg de mais toe en breng op smaak met peper en zout.
3 Verdeel de saus en de vis over de wraps. Rol ze om de vulling en leg ze met de naad naar beneden in de ovenschaal.
4 Bestrooi de wraps met de kaas en gratineer ze 15 min. tot de kaas goudbruin is. Meng de sla met de rest van de olie en peper en zout naar smaak. Leg op elk bord 2 viswraps. Serveer met de sla.
Viswraps met ijsbergsla is een recept van Albert Heijn