Zoek
Gnocchi met spek en champignons
4
20 min
Albert Heijn
Hoofdgerecht
3
sterren op basis van
3
stem(men)
Ingrediënten
2 pakken gnocchi di patate (a 500 g)
1 el olijfolie
1 duopak spekreepjes (250 g)
1 ui (gesnipperd)
2 bakjes champignons ((a 250 g), in kwarten)
1 zak rucola (75 g)
Bereiding
1
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
2
Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes 3 min. Voeg de ui toe en bak nog 1 min.
3
Voeg de champignons toe en bak in 4 min. beetgaar. Schep de gnocchi erdoor en breng op smaak met peper en zout.
4
Neem de pan van het vuur en schep de rucola erdoor. Verdeel over 4 diepe borden. Serveer direct, zodat de rucola knapperig blijft.
Gnocchi met spek en champignons is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept