Rodekoolstamppot met kabeljauw

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in ca. 20 min. gaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de ui met de rodekool en de honing 10 min. al omscheppend op hoog vuur, tot de kool beetgaar is. Voeg de azijn toe en schep om. Verhit in een andere pan 40 g boter. Bestuif de vis met bloem en bak in 6 min. gaar. Keer halverwege. Giet de aardappelen af en vang wat kookvocht op. Stamp ze met de rest van de boter en de melk tot een puree. Schep de kool en de appel erdoor en voeg eventueel wat kookvocht toe. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de vis.

Rodekoolstamppot met kabeljauw is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met kalkoenfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met appel en geroosterde drumsticks
60 min-
Bekijk recept