Gehakt "Sranang"

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het masterbeef uitkoken, van botten ontdoen en in stukken snijden. Het rundvlees wassen en de vellen verwijderen. Beide mengen met de peper, soepgroente, ui en brood. Het ei melk en tomatenpuree door het gehakt mengen en op smaak brengen met zout, zwarte peper, Aji-No-Moto en nootmuskaat. In een beboterde ovenschaal doen en in een voorverwarmde oven in ongeveer een uur braden

Gehakt "Sranang" is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pastei Sranang = Surinaamse Kippastei
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Pastei Sranang = Surinaamse Kippastei
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Pastei Sranang = Surinaamse Kippastei
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Sjoerkoro "Sranang"
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept