Rundvlees "Sranang"

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees wassen en met zout, zwarte peper en nootmuskaat bestrooien. Het masterbeef wassen en ontzouten. De stukken vlees en masterbeef in de margarine bakken. De stukken vlees uit het vet halen en hierin ui en tomaat fruiten. Het vlees weer toevoegen evenals een glas water, de soepgroente en een hele peper. De deksel op de pan doen en het vlees op een klein vlammetje gaar stoven. Naar smaak zout of bouillonblokjes toe voegen.

Rundvlees "Sranang" is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pastei Sranang = Surinaamse Kippastei
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Pastei Sranang = Surinaamse Kippastei
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Pastei Sranang = Surinaamse Kippastei
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Sjoerkoro "Sranang"
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept