Kabeljauwhaasje Op Oostendse Wijze

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200?C. Beboter een ovenschotel en leg er de met peper en zout gekruide vis in. Zet in een zeer warme oven en laat 15 minuten bakken. Intussen bereidt u de saus : klop de 2 eierdooiers met 1 eetlepel water in een steelpannetje au bain marie.Verwarm en blijf kloppen tot de saus dikker wordt. Neem het pannetje van het vuur en voeg er al roerend geleidelijk de boter bij en tenslotte de room.Warm houden maar vooral niet meer laten koken.Voeg er de garnalen bij en kruid lichtjes met peper en zout. Overgiet de vis met de saus en dien op met gekookte aardappeltjes met peterselie.

Kabeljauwhaasje Op Oostendse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept