Asperges Op Vlaamse Wijze

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren gedurende 10 a 12 min, zodat ze hard gekookt zijn en laat ze zeker een uur afkoelen tot ze volledig koud zijn. Schil de asperges en kook ze gaar. Pel de eieren en hak het wit en het geel afzonderlijk. Breng het water aan de kook tezamen met de boter, het citroensap en de nootmuskaat tot u een gebonden boter bekomt. Voeg daarbij de gehakte eieren en de peterselie. Dien de warme asperges op met de Vlaamse boter

Asperges Op Vlaamse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept