Boerenomelet met bieslook

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los het groentebouillontablet op in 60 ml heet water. Verwarm de oven voor op 90 °C. Klop steeds 2 eieren los met 1 el melk, 1 el bouillon en wat peper en bak in een koekenpan (met antiaanbaklaag) met steeds 5 g boter een dunne omelet. Laat de omelet op een ovenvast bord glijden, leg er een stukje aluminiumfolie op en zet in de oven. Bak zo nog 3 omeletten, houd ze warm in de oven. Neem de kruidenboter uit de pakken roerbakmix en verhit deze in een wok of diepe koekenpan. Roerbak hierin de Hollandse roerbakmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de kookroom toe en breng het geheel aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Haal de omeletten uit de oven en verdeel ze over vier borden. Verdeel het aardappel-groentemengsel over de omeletten en klap deze dubbel. Bestrooi ze met de bieslook.

Boerenomelet met bieslook is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept

Boerenomelet met gebakken krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Overblijf omelet
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse boerenomelet
15 min-
Bekijk recept
Franse boerenomelet
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept