1 Los het groentebouillontablet op in 60 ml heet water. Verwarm de oven voor op 90 °C. Klop steeds 2 eieren los met 1 el melk, 1 el bouillon en wat peper en bak in een koekenpan (met antiaanbaklaag) met steeds 5 g boter een dunne omelet. Laat de omelet op een ovenvast bord glijden, leg er een stukje aluminiumfolie op en zet in de oven. Bak zo nog 3 omeletten, houd ze warm in de oven. Neem de kruidenboter uit de pakken roerbakmix en verhit deze in een wok of diepe koekenpan. Roerbak hierin de Hollandse roerbakmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de kookroom toe en breng het geheel aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Haal de omeletten uit de oven en verdeel ze over vier borden. Verdeel het aardappel-groentemengsel over de omeletten en klap deze dubbel. Bestrooi ze met de bieslook.
Boerenomelet met bieslook is een recept van Albert Heijn