Romige bietjes met gehaktballetjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een braadpan en bak de gehaktballetjes rondom bruin. Neem ze uit de pan, schep de uien erin en fruit ze 5 min. Voeg de hacheekruiden en 500 ml water toe en breng de jus al roerend aan de kook. Leg de gehaktballetjes terug in de pan en stoof ze afgedekt 15 min. Snijd de bietjes in plakken en deze in reepjes. Doe de bietenreepjes in een pan met de crème fraîche en de rozijnen en verwarm het geheel al roerend. Serveer de gehaktballetjes met jus en de aardappelen erbij.

Romige bietjes met gehaktballetjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept