Breng water aan de kook en voeg hierbij de verse tagiatelle met een scheutje olijfolie en een snufje zout. Verhit ondertussen een klein beetje olijfolie in de braadpan en fruit hierin de bosui. Voeg daarna de champignons toe en bak deze even vlug aan, weg goed omscheppen en op hoog vuur laten staan. Daarna de, in blokjes gesneden, plak ham toevoegen. Voeg het poeder van de bospaddestoelensoep, voeg water bij, letop ongeveer de helft van wat op het pakje staat aangegeven! Zet het vuur zachter en laat de saus onder het roeren wat dik worden. Evt. op smaak brengen met peper en zout. Giet de tagiatelle af en voeg deze bij de saus. Als laatste de fijngeknipte! selderij toe en klaar. Dit is echt smullen
Tagliatelle Met Bospaddestoelen is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen