Hongaarse Goulash - Magyar Gulyas

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in blokjes van 2 cm. Snijd de uien in plakjes, verdeel ze in ringen, en fruit ze goudbruin in het vet. Bak het vlees even mee, en voeg daarna zout, milde Paprikapoeder, tomatenpuree, karwijzaad en zoveel hete bouillon toe dat het vlees bedekt is. Laat het 2 uur stoven met het deksel iets schuin op de pan. Maak de goulash af met het scherpe paprikapoeder.

Hongaarse Goulash - Magyar Gulyas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hongaarse Goulash (Szekely Gulyas)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
HONGAARSE GULYAS
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Gulyas
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gulyas - Hongaarse Goulashsoep
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept