1 Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 8-10 min. goudgeel en gaar. Verhit 2 el olie in een andere koekenpan. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het in 8 min. aan beide kanten goudbruin en net gaar. Verdeel de tomaat en de helft van de uien over een schaal. Roer de pesto los met de laatste 2 el olie en druppel over de tomatensalade.
2 Neem het vlees uit de pan en houd onder een deksel warm. Fruit de rest van de uien 1-2 min. in het bakvet. Voeg de vleesbouillon toe, roer de aanbaksels los en laat de jus 1 min. inkoken. Roer de rozemarijn erdoor en breng op smaak met peper en zout.
3 Verdeel de aardappelpartjes met de schnitzel over 4 borden. Schep de jus over het vlees en serveer met de tomaten-pestosalade.
Schnitzel met rozemarijnjus is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken reefilet met bramen-rozemarijnjus & aardperenpuree