1 Verwarm de oven voor op 225 °C. Snijd de kipfilets overlangs in 4 ongeveer gelijke repen. Halveer ook de plakjes gerookte ham overlangs. Bestrooi de 8 kipfiletrepen met de helft van de Italiaanse kruiden en peper en zout naar smaak. Rol ze op, wikkel ze in een plakje gerookte ham. Kwast de rolletjes dun in met wat olie. Leg ze in de braadslee en schuif deze in de oven. Bak ze in ca. 20 min. bruin en gaar, keer ze na 10 min.
2 Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de spruitjes in 10 min. beetgaar. Fruit de uiensnippers in de rest van de olie 3 min. Voeg de rest van de Italiaanse kruiden en de cherrytomaten toe en roerbak 2 min. Giet de spruitjes af en schep ze bij de cherry tomaten.
3 Serveer de kiprolletjes met de spruitjes en de notenrijst.
Italiaanse kiprolletjes met spruitjes is een recept van Albert Heijn