Runderrolletjes, Pikante

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De plakken vlees plat slaan en bestrijken met mosterd en bestrooien met zout, peper en paprikapoeder. De augurk overlangs in vieren verdelen, het spek in repen snijden en de uien pellen, halveren en in ringen snijden. De ingredienten over de plakken vlees verdelen, oprollen en met een prikker vastzetten. De reuzel verhitten en de rolletjes rondom aanbraden. Een beetje heet water toevoegen en het vlees ca. 30 minuten laten sudderen. Wat soepgroenten wassen, kleinsnijden en toevoegen. Regelmatig omroeren en het verdampte vocht aanvullen met de vleesbouillon. De prikkers uit de rolletjes verwijderen. De braadsappen met de groenten door de zeef drukken en de creme fraiche erdoor roeren, even laten opkoken en de saus op smaak brengen met paprikapoeder, zout, peper en een scheutje cognac. Direkt serveren.

Runderrolletjes, Pikante is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept

Runderrolletjes
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
RUNDERROLLETJES
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Rundvleesrolletjes Gevuld
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept