1 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
2 Maal ondertussen het brood in de keukenmachine tot kruim of wrijf het fijn tussen je handen. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het broodkruim in 3 min. goudbruin en krokant. Voeg 1 teen knoflook toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Laat afkoelen op een bord.
3 Verhit 2 el olie in een andere koekenpan en bak de courgette al omscheppend in 4 min. beetgaar. Voeg 2 tenen knoflook en de krenten toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
4 Giet de spaghetti af en vang het kookvocht op. Meng de pasta met 1 el olie en 1 soeplepel kookvocht door de courgette. Verdeel de courgettepasta over 4 borden en strooi het knoflookkruim erover.