Runderballetjes met tomatensalade

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 el olie in een braadpan en bak de gehaktballetjes rondom bruin aan. Neem uit de pan. Bak de chorizo in hetzelfde bakvet uit op laag vuur. Voeg de helft van de ui toe en fruit 1 min.
  • 2 Schenk 100 ml koud water in de pan en voeg de gehaktballetjes toe. Braad ze met de deksel schuin op de pan op laag vuur in 20 min. gaar. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de bevroren aardappelpartjes in 8-10 min. goudbruin.
  • 4 Snijd de avocado in de lengte rond de pit doormidden. Verwijder de pit en de schil, snijd het vruchtvlees in blokjes en doe deze in een schaal. Meng met de tomaten, de azijn, de rest van de ui en de olie. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de aardappelpartjes en de tomatensalade over 4 borden. Serveer met de gehaktballetjes.

Runderballetjes met tomatensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fusilli met gehaktballetjes en courgette
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische wokgroente met ananas en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderballetjes met gelepaprikasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomers stoofpotje met gehaktballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept